Brands

Atelier Marée

Atelier Marée, skabt af modeeksperter Katrine la Cour og Anne, forener keramisk elegance og tidløst design. Brandnavnet 'Marée' symboliserer deres dynamiske partnerskab og kreativitet, dybt inspireret af Vadehavet.

Shop Aterlier Marée

C. Wrang

Eksklusivt tøj skabt af unikke, genanvendte stoffer. Håndlavet efter bestilling af Christina Wrang i hjertet af København.

Shop C. Wrang

Bistad lys

Bistad, etableret i 2011, er en socialøkonomisk virksomhed dedikeret til bæredygtig biavl. Bistad forener ansatte, udsatte borgere og frivillige i arbejdet med bier og honningproduktion, skaber et inkluderende fællesskab og tilpasser aktiviteterne individuelt. 

Shop Bistad Lys

Kanel Denmark

Opdag Danske Kanel's elegante hårspænder med vintage-inspiration. Fri for nikkel og med REACH-certifikat. Fremstillet i EU.

Shop Kanel Denmark

S.H.Y Ceramics

Susanne Hoffmann, keramiker fra Busan, Sydkorea, nu baseret i København, stiftede i 2017 'S.H.Y'. Hvert unikke keramisk stykke, håndlavet i hendes Københavner-studie, bærer initialerne fra hendes danske og koreanske navne. S.H.Y. anvender traditionelle teknikker som hånddrejning og spiralopbygning, og hvert værk er signeret og nummereret.

Shop S.H.Y. Ceramics

Christina Iversen Studio

Keramiker Dorte Kristoffersen for Christina Iversen Studio har skabt en unik designserie med inspiration fra Christina Iversen Studios kerneværdier: Havterapi, passion for naturen og dens skønhed samt bæredygtighed.

Shop Christina Iversen Studio

Skall Home

Skall Home er en naturlig udvidelse af Skall Studio-universet, der deler en livsfilosofi. Med klassiske Skall Studio-signaturprodukter, der varer i årevis, er alle Skall Home-produkter nu GOTS-certificeret fra Spring Summer 2022. Et ansvarligt valg med naturlige materialer som økologisk bomuld og ren hør.

Shop Skall Home

Line Bak Rothstein
og Kamilla Rønnestad

C2317550-166E-45F0-B77B-A82BA30C21AD.jpg__PID:455db9bc-a4bb-4ac4-ac1b-e8b1f69895f9

Forfatterne Line Bak Rothstein og Kamilla Rønnestad genopliver nordiske traditioner med opskrifter på helende kost og mælkestimulerende snacks. Denne inspirerende bog fokuserer på både den nyfødte babys trivsel og de nybagte forældres velbefindende

Shop Rothstein & Rønnestad

By notre nóm

Vores egen linje af fine små sager, skabt af højkvalitets materialer. 

Shop By notre nóm